Tänker inte orda så mycket om dagen på radion utan mer om vad som hände senare på kvällen.
Jag, sonen och Andreas (från radion) gick till Rockfickan, där eleverna från BoomTown hade sin examensspelning. Pär Eiksson (som var i studion i tisdags), Public Service, Gimp och Silent Screem hette de artister/band som visade upp sig. De var grymt duktiga!
Såg Heavy där och kom på att jag måste bjuda upp honom till studion, vet ju att han också sänt radio på borlänge närradio, för radio caoz. Nostalgitripp för honom och ett kul reportage för oss! En win-win-situation, om man säger så.

En annan kul grej som hände vara att jag träffade en gammal kompis från Leksand, Matta Ingels. Han var konferencier och jag tror nog det var 10 år sen vi sågs senast. Hur som helst så var det kul att träffas och prata lite.