Telefonuntervjun med Malin Vulcano, tidigare Malin Norman från den Björnbo här i Dalarna, stod på schemat idag. Tyvärr hade hennes nya skivan hade inte kommit så vi fick köra “bitten by the bug” istället.
På väg tillbaka till studion vid 14-tiden såg jag killarna i dansbandet Kindbergs och gick fram och frågade om de ville komma upp i studion för ett litet fredagssnack… och naturligtvis sa de inte nej.
Jag och Johan skyndade oss upp till studion för att förbereda lite frågor. Klockan 14.30 drog vi kändislistan och efter listan berättade jag och Andreas om vår kväll på “rockfickan”, där vi varit kvällen innan och kollat in BoomTowns elevers examensspelning. Vi hann knappt avsluta innan Kent och Henrik från Kindbergs titta upp. De fick svara på frågan om antal förbrukade turnébussar, vi tog upp lite onödigt vetande och naturligtvis fick vi veta hur allt började.

Lyssna på intervjun

[Edit 2017-12]Nu kan du lyssna på intervjun – musiken är bortklippt men jag länkar till låtarna på youtube i beskrivningen.