Har ni någongång undrat vad man gör på en radiostaion när man inte sänder radio?
Då ska jag berätta det: Man gör låtlistor, researchar och så ringer man en hel del. Blandannat försökte vi få tag i någon av flickorna Kallur för en intervju, men misslyckades. Även deras pappa, som faktiskt är en hockeyprofil, fick påringning men hur mycket vi än jobbade, lyckades vi inte där där, så de får vänta till efter jul.

Några samtal gick till några hockeykillar med anknytning till Borlänge, och vi kunde med glädje boka in dem på fredag i studion.
Vi ringde även upp Per (missat efternamnet) som numera spelar bandy för Västerås, men han ville inte vara med i radio.

Slutligen ringde vi till Jonas Stentäpp alias Heavy och bokade in en pratstund.Han bad oss vika 1 timme för “så lång tid tar det garanterat” sa han… Vi får väl se vad han menar med det. Han kommer imorgon!