Idag hade vi Jonas “Heavy” Stentäpp på besök i studion, i vilken han själv 10 år tidigare huserat.
Heavy är en otroligt rolig och trevlig kille. Han berättade om hur han fick sitt smeknamn Heavy, och som ni alla redan gissat hade det med Heavy Metal att göra och inget med vikt att göra.

Han hade med sig skivor från sina band, dökött och mimikry, och dessutom plattor från några andra band/artister. Han berättade om hur han och Hjalle gjorde tre plattor under ett år som sålde förbannat bra. Vi pratade om kändislivet, Borlänge, fobier och katter. Jag och Johan hade försökt gräva fram lite saker som kunde vara kul att fråga om och jag tror vi lyckades bra.

Lyssna på intervjun

[Edit 2017-12]Nu kan du lyssna på intervjun – musiken är bortklippt men jag länkar till låtarna på youtube i beskrivningen.

Funderar på att göra en mall med frågor som man alltid ställer till alla studiogäster, vilka de än är. Det kan bli kul att lägga ut på hemsidan – om alla gäster har något mer gemensamt än att de varit hos oss. Jaja, det ska Johan och jag putsa på ihop med de två nya killarna Andreas och Andreas.
Foto: Zerina Juveus