Nu är det äntligen fredag och dags för lite jullov. Även om jag kommer sakna radion ska det bli skönt att vila upp sig lite och skaffa ny energi.
Idag hade jag och Johan full upp som vanligt! På listan för idag stod intervju med en LIF-spelare – Gabriel någonting, men han ringde och avboka då han blivit magsjuk. Intervjun flyttas till efter nyår istället.

Vi hade också en intervju med en dragracingbrud, typ Tina Turner ni vet, eller egentigen var det Kenneth som hade det, men han är ju ny… och hade inte riktigt förstått vitsen med att researcha och skriva upp frågor innan… haha.. stackarn. Jag hoppade in och hjälpte honom och fick improvisera min kunskpa i dragracing.
I övrigt skulle vi köra Kändislistan, laptoptipset och önsketimmen osamt att vi skulle få i väg alla tävlingspriser kom till rätt personer. Som sagt det är en del saker att hinna med för endast två personer.
Johan, jag, Andreas (numera kallad Halken) och Andreas åkte till tågstationen och åt en jättegod pastasallad till lunch. Inne på restaurangen svar det fler poliser än ute en helg i Borlänge… 🙂

Samtal från Miss Li

När vi kom till baka efter lunchen får vi ett samtal från Linda, mer känd som Miss Li. Det blir en ganska virrig, lite oplanerad intervju men den blev lyckad!

Lyssna på intervjun

[Edit 2017-12]Nu kan du lyssna på intervjun – musiken är bortklippt men jag länkar till låtarna på youtube i beskrivningen.

Johan och jag funderar på att göra om kändislistan till nästa år. Vi poängsätter lokala kändisar, b-kändisar och de riktigt stora kändisarna efter vad de gjort/sagt osv. Resultatet blir sedan vår 10 i topp kändislista… ja, jag tror på det!