Idag har vi haft celebert besök på Galaxen, den byggnad där närradion håller till.
Vår studio ligger precis brevid matsalen, i vilken alla artister äter och slappar då de inte framträder. Detta innebär att det ofta kommer in folk i studion och frågar vad vi gör där (som om de aldrig sett en radiostudio förut).Idag var det fullt med artister/föreläsare som Marc Levengod, Klas Malmberg, nån trollkarl och Lasse Berghagen för att nämna några.
Marc mötte jag i trappe upp till studion och vi fick trängas lite då trappan är smal och Marc en primadonna. 😉
Klas Malmberg pratade i telefon och höll på att gå rakt in i dörren till skivarkivet när jag var där och hämtade lite örongodis.
Framåt eftermiddagen kom Lasse Berghagen in i studion och vi småpratade lite. Vi kom på att eftersom han hade en halvtimme att slå ihjäl kunde vi ta ett improviserat live-snack. Rulle, vår huvudtekniker fick sköta snacket då han träffat Lasse flera gånger tidigare och hade bra koll på allt han gjort och så. Jag fick vara ljudtekniker och det gick kanonbra. Så djävla coolt! Måste säga att Lasse var en helt otroligt charmig och trevlig kille.