Gårdagskvällen blev kanonrolig! Fick träffa både Micke, som jag inte sett på jättelänge, och Miss Li.

Repar i Rockfickan

Månsson All stars repade i “rockfickan” då vi kom till Bolanche så jag passade på att fota lite. Dessvärre blev det inga bilder att skryta med, då jag inte ställt in kameran rätt… man får lära sig av sina misstag. Vi fick även en pratstund med gänget vid ett bord i restaurangen. Micke Svahn var tvungen att dra och hämta kidsen på hotellet, så jag fick bara en snabb pratstund med honom. Tror det var ett år sen sist vi pratade, ja, tiden bara flyger iväg.

Efter en kort pratstund med de andra i bandet drog jag och Andreas till Falun för att se Miss Li med band. Stället ville varken släppa in press eller ha folk på gästlistan – så vi fick glatt hosta upp entreavgiften. Ja, herregud, vad gör man inte för konsten.

Miss Li hade vi ju med oss på en teleintervju i radio Laptop strax före jul. Och jag fastnade för att henne för hon var så grymt positiv och skrattig. Kan nämna att det bara sprudlade om henne i IRL också. Hon är en jättehärlig person. Intervjun blev kanon! Ska se om jag kan få tag i Andreas så vi kan skriva ihop den och lägga ut här.