I dag så hade jag och Johan en planerad intervju med Lasse Lindh (i Radio Laptop 98,6).

Dagen började med att jag satt hemma med min dubbla cappuccino och skrev lite frågor och pilla navelludd, pratade med folk på msn, lyssnade på musik, packade och städade lite, gick ut med hunden, käkade frukost kl 11.00, kelade med katten, packade och städade lite till, kom på att klockan var på tok för mycket och stressade iväg till stationen runt 13.30.

Sätter mig ner 5 minuter innan sändning och ringer upp Lasse… men vad händer… jo jag kommer tills hansmobilsvar. Vad 17 ska jag göra nu? Jag ringer hem till Lasse. Inget svar..!
De kommande 25 minuterna ringer jag som en tok till hans mobil och numera kan jag titulera mig radiopratare och stalker.

Men plötsligt svarar Lasse och han ger mig ett annat nummer att ringa på. Vi drar igång intervjun lite drygt 30 minuter senare än vad vi tänkt..men va tusan, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge (eller som Lasse säger: väntar alltid för länge). 45 minuter går fort när man har kul och kul hade vi. Lasse är en otroligt ödmjuk, rolig, gulligt förvirrad och omtänksam kille.

Njut av livet och av solen och skratta! Skratta mycket och ofta. Det förlänger livet.

Lyssna på intervjun

[Edit 2017-12]Nu kan du lyssna på intervjun – musiken är bortklippt men jag länkar till låtarna på youtube i beskrivningen.