Vet inte riktigt när det var jag hittade bloggen av Lotta Gray, men jag fastande efter första inlägget.
Lotta är snygg, har ett bra jobb, gift och har en son på 2-3 år, bor i en fin villa strax utanför stan och har väldens glassigaste jobb. Hon är en tjej som har allt! Men runt valborg 2008 fick hon beskedet att hon drabbats av tjocktarms- och levercancer. Och vi läsare får nu följa med på hennes resa, den nakna, rörande, hemska och starka resan.  Jag grät mycket. J**ligt mycket, kan jag säga. Jag är glad att jag fått äran att följa henne på hennes resa genom cancerns berg-och dalbana, för det har gett mig mer kunskap.  Idag är hon friskförklarad – men som Lotta själv säger: Frisk i kroppen men inte i knoppen.

Cancer Rahab Fonden

Idag uppmärksammar jag denna otroligt vackra bild av Lootta för Cancer Rehab Fonden. Har du inte köpt armbandet – gör det här

Följ Lotta Gray på Instagram.

Världscancerdagen 2013 och Världscancerdagen 2016 – två rörande video om cancerdrabbade.