I början av 2001 började jag hänga på Lunarstorm, dåtiden Facebook, för att få en plattform för mitt bloggade, Dessvärre dog både Lunarstorm och den hårddisk där jag hade alla min bloggar från den tiden sparade. Men en dag så visade det sig att en kompis faktiskt hade ett roligt inlägg från Luarstorm sparat så det får bli en liten nypremiär på detta recept – tycker allt stämmer rätt bra fortfarande. Ja, jag kallades Buzan på den tiden – minns inte varifrån det kom men kanske för att jag var busig…

Recept på Buzan

1 del humor
1 tunna ironi
1 skvätt hett temperament (finns inte det, går det lika bra med selleri)
1 stor nypa konstnärlighet
1 kanna förnuft
8 famnar kamratskap
1 skopa smörflin
10 kvarter moderskärlek
och 6 sjömil självdistans.

Rör ihop detta med kärlek, ömhet och en massa passion.
Får absolut inte stå i kyla eller drag, trivs i temperaturer över 20 grader.
Serveras bäst med en kanna kall öl.

VARNING: Don’t try this at home..